Vesti iz trgovine
delta_holding-smallDelta holding namerava da tokom 2012. Godine  nastavi razvoj i investicije, a fokus poslovanja biće na biznisu sa nekretninama i poslovima u agraru.
Potpredsednica Holdinga za korporativne komunikacije Jelena Krstović je rekla da je u planu početak renoviranja hotela Kontinental u Beogradu i izgradnja šoping mola na Autokomandi. Planirana je i izgradnja šoping mola na Bulevaru Despota Stefana, što se može očekivati početkom 2013. godine.

Krstović je precizirala da se u junu 2012. očekuje zatvaranje i početak renovinaranja hotela Kontinental u Beogradu,koje će trajati 12 meseci i u koji će biti uloženo 30 miliona evra. A posle renovinaranja, taj objekat će nositi naziv “Kraun plaza” i imaće pet zvezdica,što je retkost u ovom lancu InterContinental Grupe.
Takodje je istakla da postoje još tri lokacije za izgradnju šoping molova, u Novom Sadu, Nišu i Banjaluci i da za tri do pet godina planiraju investicije i na ovim lokacijama.

Projekat izgradnje šoping mola na Autokomandi vredan oko 200 miliona evra je u završnoj fazi.

Potpredsednica Delta holdinga je izjavila da je ta kompanija u agrobiznis do sada investirala 150 miliona evra, a da će tokom ove godine biti uloženo više od 30 miliona evra