Kontakt

O nama

Retail Serbia Portal je internet portal orijentisan na trgovinski sektor u Srbiji. Na sajtu možete pronaći najnovije vesti vezane za kompanije koje se bave trgovinom ili skladištenjem robe, kao i direktorijum trgovinskih objekata i kompanija.

RS logo

Kao registrovani korisnik dobijate mogućnost da unesete podatke o Vašoj trgovini u Retail Direktorijum i predstavite je posetiocima našeg portala. Još jedna od prednosti registracije jeste mogućnost pisanja komentara na sajtu i pristup delovima portala ograničenim samo na registrovane korisnike.


U bližoj budućnosti, moći ćete postaviti oglase ukoliko prodajete opremu za trgovine (polovne police, fiskalne kase, pultove...) ili pronaći posao u trgovinskom sektoru, jer će poslodavci koji posećuju Retail Serbia Portal moći da postavljaju oglase za posao.

Ukoliko ste distributer koji želi da se predstavi što širem spektru trgovina ili ste kompanija koja pruža usluge ili prodaje opremu trgovinskim preduzećima, ili ste trgovina koja želi da se izdvoji od mora drugih, Retail Serbia Portal će Vam omogućiti da se predstavite i povežete sa budućim partnerima, klijentima i kupcima.

 

Oglašavanje

Za informacije o oglašavanju na web sajtu Retail Serbia kontaktirajte nas na e-mail:
Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

 

Partnerska saradnja

Ukoliko ste firma koja želi partnersku saradnju sa Retail Serbia Portal-om ili pojedinac i imate ideje ili projekte za koje mislite da bi nam mogli biti interesantni kontaktirajte nas na e-mail:
Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.