Mlekara Kruna: Kakav kvalitet proizvoda očekujete?

Mlekara Kruna

Kada se sretnete sa nekim novim proizvođačem prehrambenog proizvoda, sigurno se prvo upitate kakav kvalitet nudi ovaj proizvod/proizvođač? To je i najvažnije pitanje na koje proizvođači moraju da odgovore što bolje, kako bi mogli da očekuju dobru prodaju.

Danas smo praktično zatrpani pričama o kvalitetu, standardima, testiranjima i raznim dokazima o tome da je nešto dobro i kvalitetno. Sa druge strane, takođe smo preplavljeni pričama o tome šta je zdravo a šta nije, koji sve proizvodi nisu na nivou kvaliteta kakav bi trebalo da imaju, šta je ekološki ili organski, a šta je bezbedno.

Nimalo laka situacija za novog proizvođača tradicionalne prehrambene namirnice kao što su mleko i mlečni proizvodi, zar ne?

Mlekara Kruna srednja

Mlekara Kruna je ovaj izazov shvatila najozbiljnije i u proizvodnju krenula obezbedivši najvažniju standardizaciju u prehrambenoj industriji u svetu – Međunarodni standard za hranu (IFS International Food Standard). Ovaj standard sadrži dva aspekta standardizacije u jednom, obezbeđuje kontrolu kvaliteta i bezbednosti hrane. Uz pomoć ovog standarda putem jedinstvenog intrumenta, proverava se kompetentnost proizvođača za obezbeđivanje kvaliteta i bezbednosti hrane koju proizvodi.

Pro Bio Plus jogurt

Mlekara Kruna je odgovorila na visoke zahteve ovog standarda, kako bi od samog početka bila u poziciji da svojim potrošačima garantuje ono što očekuju, a to je pre svega bezbednost a onda i kvalitet mleka i mlečnih proizvoda koje proizvodi u svom pogonu u Velikoj Plani. Ovaj strogi standard, kroz svoje kontinuirane sisteme provere, omogućava potrošačima da budu sigurni da će proizvođač obezbediti garantovan nivo kvaliteta, u svakom trenutku.

Jedan od originalnih Kruna proizvoda je probiotski jogurt Pro Bio plus. Zbog svoje prijatne arome i svojstava, probiotski jogurt Pro Bio plus odlično se slaže uz svaki meni i ide uz svako slavlje. Formula probiotskog jogurta Pro Bio plus je dobro izbalansirana kombinacija nutritivno vrednih i visoko kvalitetnih sastojaka, koji sadrži nizak procenat mlečne masti kao i dve probiotske bakterije, Bifidobacterium animalis subsp.lactis i Lactobacilus acidophilus. Takođe, probiotski jogurt Pro Bio plus pomaže varenju laktoze.

I na kraju ovog teksta, na pitanje o tome kakav kvalitet treba da očekujete, odgovor je veoma lak.

Treba da očekujete uvek najbolje i najbezbednije za sebe i svoje najdraže. Kako ćete to postići je pitanje izbora koji uvek svi imamo u životu. Standardi i tehnologije koje koristi Mlekara Kruna u proizvodnji taj izbor čine svakako lakšim, kada su u pitanju mleko i mlečni proizvodi.