Vesti iz trgovine

Gazprom NBG Kompanija NIS svečano je danas otvorila Gazprom benzinsku stanicu na Novom Beogradu, u prisustvu rukovodstva kompanija Gasprom njeft i NIS, kao i državnih i gradskih zvaničnika.

Svečanosti su prisustvovali Vadim Jakovljev, predsednik Odbora direktora NIS-a, Kiril Kravčenko, generalni direktor Nis-a, Aleksandar Antić, Ministar rudarstva i energetike u Vladi Republike Srbije, Siniša Mali, Gradonačelnik Beograda kao i članovi Odbora direktora Nis-a.

Na savremenoj i najnovijoj benzinskoj stanici NIS-ovog premijum brenda kupcima su 24 sata dnevno na raspolaganju visokokvalitetni derivati evro 5 kvaliteta proizvedeni u Rafineriji nafte Pančevo. Deo ponude je i novi visokooktanski premijum benzin G-Drive od 100 oktana koji pruža prvoklasnu zaštitu motora, povećava njegovu snagu i poboljšava dinamiku ubrzanja.

Gazprom NBG otvaranje

Nova Gazprom benzinska stanica uvrstila je u svoju ponudu i TNG. Osim visoko kvalitetnog goriva, potrošačima je na raspolaganju i širok spektar dopunskog asortimana u prodavnici, bogata gastronomska ponuda, veliki izbor "illy" kafe vrhunskog kvaliteta kao o besplatni pristup bežičnom internetu.

Gazprom benzinska stanica "Novi Beograd" izgrađena je u skladu sa strogim ekološkim propisima i savremenim tehnološkim standardima, opremljena savremenom opremom i dvostranim multipleks automatima za točenje goriva.

Pripremio: Žarko Grozdanić