Botrugo referenca

Tehnička roba i alati

Samostalna zanatska radnja za proizvodnju i ugradnju opreme za trgovinu i ugostiteljstvo Botrugo Branislav Šenerović preduzetnik Boleč

Email: Ova adresa e-pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript u vašem brauzeru da biste je videli.

Adresa: Jumbina 25, 11307 Beograd-Boleč, Srbija

Telefon i faks: +381 11 8064 808

Mobilni: +381 63 439 339, 064 6488 244, 064 6488 243

Botrugo logoBotrugo je osnovan 1992. godine u Beogradu. Osnovna delatnost firme je proizvodnja opreme za trgovinu i ugostiteljstvo. Osim proizvodnje opreme prilagođene prostoru i specifičnim zahtevima, svojim kupcima nudi stručne savete bazirane na dugogodišnjem iskustvu u ovoj oblasti.

"Svi proizvodi u Botrugo ponudi ispunjavaju visoke tehničke i higijenske standarde, imaju dugoročnu garanciju, a u slučaju potrebe servisiranja, reagujemo u najkraćem roku. Pored trajnosti, naše proizvode odlikuje i moderan dizajn koji postižemo primenom novih materijala, tehnologija, kao i konstantnom prisutnošću na stranim i domaćim sajmovima. Proizvodnja je u najvećoj meri orijentisana na domaće tržište (elitni restorani i prodavnice hrane), ali kvalitetom i profesionalnošću uspeli smo da svoje proizvode plasiramo i u zemlje u okruženju.
Konačno, naš najjači adut je lista zadovoljnih klijenata koje smo uspeli da pridobijemo i zadržimo. Uvek smo raspoloženi za nova prijateljstva i poslovnu saradnju, slobodno nas kontaktirajte, makar i za savet!"