Otvorena 110. IDEA prodavnica u Vojvodini

Idea Subotica

Na adresi Beogradski put 83 u Subotici, otvorena je 13. IDEA prodavnica u ovom gradu i čak 110. u regionu Vojvodine.

Nova IDEA prodavnica se prostire na 660 kvadratnih metara prodajnog prostora, na kojem se nalazi pažljivo odabran asortiman skrojen po meri svake porodice, a sa posebnim akcentom na sveže proizvode kao što su voće i povrće, sveže domaće meso i delikates.

Povodom otvaranja nove IDEA prodavnice, kompanija Mercator-S je za sve kupce pripremila veliki broj iznenađenja – na dan otvaranja svaka 50. kupovina je gratis, svaki kupac sa računom većim od 200 dinara dobiće na poklon ceger, a svaki kupac sa računom većim od 500 dinara priliku da učestvuje u aktivaciji ELEKTRONSKO KOLO SREĆE. I to nije sve, u naredna tri dana svi računi, bez obzira na iznos, imaće popust od 10%.

Idea SuboticaIdea Subotica

Prodavnica će raditi svakog dana od 8 do 22 časova, a za poseban ugođaj kupovine biće zaduženo 24 zaposlenih u ovoj radnji.

Kompanija Mercator-S, u čijem sastavu posluju IDEA prodavnice, Roda marketi i Mercator hipermarketi, je u poslednje dve godine otvorila 46 novih i renoviranih objekata. Poslednje u tom nizu su nova IDEA prodavnica u Subotici i renovirana IDEA prodavnica u Braničevskoj ulici u Beogradu.