Retail Serbia u Zrenjaninu na otvaranju Aviv Park-a

Aviv Park Zrenjanin

U Zrenjaninu je danas svečano otvoren Aviv Park, projekat izraelske kompanije Aviv Arlon, u koji je uloženo 30 miliona evra.

U novom shopping parku otvoreno je oko 400 novih radnih mesta.

Svečanom koktelu, priređenom povodom otvaranja Aviv Parka, prisustvovale su brojne visoke zvanice među kojima je bio i ambasador Izraela u Srbiji Josef Levi, a vrpcu su presekli gradonačelnik Grada Zrenjanina Čedomir Janjić i direktor izraelske kompanije Iftah Aloni, čime je i zvanično obeležen početak rada novog shopping parka.

Gradonačelnik Zrenjanina, gospodin Janjić je istakao da mu je veoma drago što je kompanija Aviv Arlon u tom gradu prepoznala veliki potencijal za razvoj, kao i da otvaranjem ovog objekta nije dobijeno mesto za kupovinu i zabavu već i veliki broj radnih mesta. On je dodao i da kompaniji želi puno uspeha u daljem razvoju u Srbiji i regionu.

Aviv Park Zrenjanin otvaranje

Povodom otvaranja Aviv Parka Zrenjanin, Aviv Arlon je zrenjaninskom Domu zdravlja donirala digitalni kolposkop i 10 aparata za merenje pritiska.
Menadžment kompanije Aviv Arlon koja je pre samo godinu dana kupila zemljište i uspela da realizuje do kraja obiman projekat gradnje, ističe da im je želja da Aviv Park postane mesto svih Zrenjaninaca i građana okolnih mesta, u kojem će moći da obave kupovinu po pristupačnim cenama i provedu kvalitetno vreme sa svojom porodicom i prijateljima.

Povodom otvaranja novog Aviv Parka, posetioce očekuju brojna iznenađenja. Tokom celog dana u mnogim radnjama ovog ritejl parka obezbeđeni su popusti čak i do 50%. Za najmlađe je pripremljen zabavni program i brojne animacije, a za sve posetioce je pripremljen i spektakularni koncert Tonija Cetinjskog.

Aviv Park Zrenjanin unutrašnjost

Novi ritejl park na 22.500m2, jedan je od najvećih u regionu, nalazi se na samo tri kilometara od centra grada u naselju Bagljaš. Prostire se na 6ha od ukupno 10ha površine u vlasništvu Aviv Arlona.
U sklopu parka, nalaze se hipermarket Dis, kao i poznati brendovi H&M, C&A, Takko, New Yorker, DM, Sport Vision, Tehnomanija. U sklopu njega se nalazi i veliki salon Forma Ideale koji nastavlja širenje svoje maloprodajne mreže i tako postaje lider u oblasti prodaje nameštaja. U Aviv Parku Zrenjanin na raspolaganju su i knjižare, igraonice za deajau, bioskopi, kafići i restorani brze hrane. Za posetioce je obezbeđeno 700 parking mesta a sve prodavnice će raditi od 10 do 22h.

Aviv Park Zrenjanin Forma Ideale

Osim Aviv Parka u Pančevu i Zrenjaninu i beograđani će uskoro dobiti svoj Aviv Park. Svečano otvaranje zakazano je za 12. novenbar.

Pripremio i slikao: Žarko Grozdanić