Vesti iz trgovine

idea_newIdea je nastavila sa širenjem maloprodajne mreže otvaranjem 27. prodavnice ove godine. Nova Idea Super prodavnica otvorena je u Trsteniku, a veća je od 1500 m2.  

Kupcima se nudi asortiman od oko 15.000 artikala. U saopštenju kompanije se navodi da na odeljenju zelene pijace kupci mogu da pronađu sveže voće i povrće po povoljim cenama, a kada je u pitanju ponuda sveže hrane posebno ističu gastro odeljenje sa velikim izborom svakodnevno sveže pripremljenih specijaliteta, odeljenje mesare sa ponudom svežeg mesa kontrolisanog porekla, delikatesa, torti i kolača kao i pekare sa uvek svežim pecivom. Potrošače u novootvorenoj Idei očekuje i bogat asortiman kućnih potrepština, tekstila, tehnike, malih kućnih aparata, hemije i kozmetike.

U okviru društveno-odgovornog delovanja, kompanija Idea je donirala po 150 hiljada dinara Društvu za cerebralnu paralizu i Društvu za mentalno nedovoljno razvijene osobe NMRO u Trsteniku. Do nedelje, 25. septembra svakog stotog kupca Idea će počastiti besplatnom kupovinom a do 27. septembra kupce očekuju i pokloni.

Danas Idea u svom sastavu ima 156 maloprodajnih objekata širom Srbije i 7 veleprodajnih centara u Beogradu, Nišu, Leskovcu, Čačku, Novom Sadu i Subotici i više od 4.000 zaposlenih.