U Nišu otvorena još dva nova Maxi supermarketa

Maxi Niš

Niš, 14.maj 2022 – Kupovina po meri savremenog kupca još je dostupnija građanima Niša koji u nabavci omiljenih proizvoda Maxi supermarketa, njihovoj prepoznatljivoj komšijskoj usluzi i bogatom asortimanu od danas mogu uživati na još dve lokacije – u ulici Branka Radičevića 26a i na adresi Trg Republike 12.

Stanovnike opštine Palilula, u modernom enterijeru prostranog Maxi supermarketa otvorenog na adresi Branka Radičevića 26a, dočekalo je 24 komšijskih lica uz čiju asistenciju i uslužnost prepoznatljiv izbor kvalitenih proizvoda postaje još lakši. Tako su uvek sveže voće i povrće, meso visokog kvaliteta, raznovrstan izbor delikatesnih proizvoda i ukusnih sireva samo deo asortimana dostupnog kupcima. Uz ukusno, sveže pecivo pečeno na licu mesta u pekari i brojne specijalitete koje nudi odeljenje gotovih jela, ponuda prodavnice omogućava pravi užitak pri kupovini, a brzo i efikasno plaćanje omogućeno je kroz tri regularne i dve samouslužne kase koje su na raspolaganju kupcima.

Maxi radnja - Branka Radičevića 26aMaxi radnja - Branka Radičevića 26a

Maxi otvoren na opštini Medijana, na dobro poznatoj adresi Trg Republike 12, raspolaže bogato opremljenim destinacijama za kupovinu koje prati najsavremenija oprema. Asortiman kreiran tako da odgovori na potrebe svakog domaćinstva, donosi veliki izbor dostupan na odeljenjima pijace, mesare, pekare, delikatesa, slatkih i slanih konditora, raznih kućnih potrepština. Kupcima se na raspolaganju nalazi 22 zaposlenih, a proces kupovine zaokružuje se na četiri uslužne kase.

Maxi mesara - Trg Republike 12Maxi mesara - Trg Republike 12

Kompanija Delez Srbija svakodnevno ulaže u podizanje kvaliteta i dostupnosti ponude i usluge, kako bi vrhunsko iskustvo nabavke učinila dostupnijim što većem broju potrošača širom Srbije. Ulaganjem u digitalizaciju i moderna rešenja koja štede vreme i novac, kompanija svojim kupcima pruža mogućnost kupovine po svetskim standardima.

Tako dobro. Tako Maxi.