Lidl sladoledi za svačiji ukus

Lidl sladoled

Temperature rastu, osećamo miris mora i vrelih letnjih dana, a sve to asocirana nas na samo jedno – kako odabrati ukus sladoleda koji će obeležiti ovo leto. S tim u vezi, pred nama je potraga za ovogodišnjom omiljenom aromom koja će učiniti da uživamo u osećaju rashlađenja koji nam sladoled pruža.

Budući da su u Lidlu gotovo sve ledene poslastice neodoljive i garantuju nezaboravan ukus, raznovrsna ponuda sladoleda koju Lidl Srbija pruža svim sladokuscima proteže se od tradicionalnih pa sve do egzotičnih ukusa koji se mogu pronaći u svim Lidl prodavnicama širom Srbije.

Bon Gelati sladoledBon Gelati sladoled

Porodična pakovanja, štapići i korneti, iza čijeg kvaliteta stoji Bon Gelati brend, redovan su gost u svim domovima tokom cele godine a naročito tokom vrelih letnjih dana. Ukus vanile, čokolade, karamele, kao i ukus kokosa samo su neke od aroma u kojima ljubitelji slatkog ledenog zalogaja mogu uživati.

Iz bogate palete sladoleda različitih ukusa, oblika i gramaža, izdvajamo sladolede brenda Gelatelli koji svojim savršenim ukusom zavodi sva vaša čula. Sladoled u korneru sa ukusom višnje i jedinstveni sendvič sladoled samo su neki od ukusa ovog brenda koji će vaš svaki letnji dan učiniti slađim.

Gelatelli sladoled – Pina ColadaGelatelli sladoled – Pina Colada

Lidl je i za mališane pripremio sladolede Patrolne šape i Pepa Prase koji će učiniti da se najmlađi Lidlovci osećaju kao junaci iz njihovih omiljenih crtanih filmova.
Za sve zagovornike veganskog načina života, Gelatelli je tu da njihov zamrzivač napuni ukusima čarobne arome najrazličitijih prirodnih sastojaka sjedinjenih i zamrznutih u jednu od najpopularnijih poslastica na svetu – sladoled, koji je dostupan u dve kombinacije ukusa - čokolada i karamela, kao i čokolada i kikiriki.

Gelatelli Crisp’n’cake round sladoledGelatelli Crisp’n’cake round sladoled

Takođe, Gelatelli brine i o onima koji su netolerantni na gluten, te je za njih obezbedio kremaste sladolede sa čokoladom i sitnim komadićima lešnika koji će ih naterati da zaborave da su na posebnom režimu ishrane.

Gotovo da ne postoji osoba koja može odoleti ovom osvežavajućem slatkišu. I što je najbolje, u Lidlu možete pronaći sladoled za svačija čula i svačiji ukus.

Koji je vaš omiljeni Lidl sladoled?