Vesti iz trgovine

City marketKompanija Domaća Trgovina, u čijem sastavu posluju Aroma marketi, obogatila je svoju prodajnu mrežu novim konceptom urbanog gradskog marketa, pod nazivom CITY market.

Novi brend Domaće Trgovine, nalaziće se za početak na šest lokacija u Beogradu, od kojih su dve već otvorene i dostupne potrošačima za kupovinu.

CITY market sa novim i moderno uređenim prostorom osmišljen je za svakodnevnu brzu kupovinu, u kojoj se mogu zadovoljiti dnevne potrebe potrošača za istom. Otvaranja su krenula 18. februara i do 4. aprila marketi CITY će otvoriti vrata potrošačima na šest lokacija u Beogradu, dok se do kraja godine očekuje otvaranje još 20 objekata.

City market voceCity market povrće i voće

Koncept CITY marketa je jednostavan: uvek sveže voće i povrće, pakovano meso, raznovrsna peciva i hlebovi koji se peku u okviru pekare u samom marketu, kao i brza kupovina potrebnih namirnica.
Svojim sadržajem predstavlja urbano gradsko mesto za kupovinu koje prati potrebe potrošača.

„Šta je to gradski market i po čemu se on razlikuje od ostalih?“

Pre svega, po izboru asortimana i dostupnosti istog. Ukoliko je potrošačima važno da obave brzu kupovinu, a ujedno i kupe sve što im je potrebno za taj dan, CITY nudi brza rešenja. Na primer, sveža peciva za doručak, već spremno meso za termičku obradu za ručak ili veliki izbor polugotovih jela, voća i povrća. Asortiman u CITY marketima je podređen baš tim potrebama. Sve je sveže, pažljivo birano i brzo dostupno.

City market pekaraCity market pekara

Prvi CITY market smo otvorili u Birčaninovoj 32-34, u Beogradu, a odmah zatim smo obradovali komšije na Banovom brdu, Zrmanjska 7-9. Stečeno iskustvo nam pomaže da dodatno razvijemo  ovaj tip marketa i prilagodimo ga potrebama naših potrošača. Domaća Trgovina nastavlja sa modernizacijom prodajne mreže, unapređuje rad u delu usluga i pristupa modernom načinu poslovanja u trgovini, a sve u cilju pravovremenog odgovora na potrebe tržišta.

City market pijacaCity market pijaca

Pozivamo kupce da posete naše CITY markete jer ih očekuju i dodatne cenovne povoljnosti, kao i mnoge promotivne aktivnosti – poručuju iz Domaće Trgovine.

City market BircaninovaCity market Birčaninova

Dobro došli u novo mesto opuštene kupovine!