Kompanija Delez Srbija renovirala četiri prodavnice u februaru

Delez Srbija - direkcija

28.februar 2022 – Kompanija Delez Srbija obeležila je mesec februar uspešnim renoviranjem prodavnica u Beogradu, Novom Sadu i Kniću, koje su svim potrošačima na raspolaganju za ugodno, kvalitetno i još bolje iskustvo kupovine po najvišim standardima.

Kupovina po prepoznatljivim, Tempo cenama sada je još dostupnija građanima Novog Sada, zahvaljujući proširenom asortimanu proizvoda, ponudi dodatno prilagođenoj mega pakovanjima i novoj destinaciji za kupovinu koja ih očekuje u Maxi supermarketu na adresi Sentandrejski put 11. Pored bogato opremljenih odeljenja poput pijace, pekare, mesare, gotovih jela, kupci sada mogu uživati i u proširenom asortimanu kategorija lične higijene i kućne hemije, a za sve mame, sada je na raspolaganju novo odeljenje „Mama i beba“. Pri odabiru omiljenih proizvoda kupcima se na usluzi nalazi 68 zaposlenih, dok se nesmetani proces plaćanja brzo i efikasno obavlja na 6 regularnih i 4 samouslužne kase.

Maxi Sremska Kamenica - radnjaMaxi Sremska Kamenica - radnja

Takođe na teritoriji Novog Sada, u gradskom naselju Sremska Kamenica, renovirani Maxi na adresi Vojvode Putnika 2, ponovo je otvoren za sve kupce. Užitku pri kupovini u ovoj prodavnici, pored novog, moderno dizajniranog enterijera i raznovrsne ponude proizvoda, sada doprinosi unapređeno odeljenje pijace kao i proširen asortiman pakovanog mesa, a za potpuni ugođaj pri kupovini svakoga dana 15 zaposlenih je na usluzi kupcima.

Maxi Sremska Kamenica - pijacaMaxi Sremska Kamenica - pijaca

Pored Novosađana, i stanovnici Knića, nabavku ponovo mogu obavljati u omiljenoj prodavnici, u Maxi supermarketu, na adresi Knić BB. Komšijska lica 14 zaposlenih svakodnevno očekuju potrošače, kojima je veliki izbor raznovrsnih proizvoda poput svežeg voća i povrća, mesa, delikatesa sada dostupan u novom, moderno dizajniranom enterijeru radnje. Odeljenje pekare koja nudi širok izbor pakovanog peciva i hleba, razni bezalkoholni i alkoholni napici, slatki i slani konditori, kućna hemija, samo su neke od kategorija dostupne u radnji koja ih je dočekala u svom novom ruhu.

Maxi Sremska Kamenica - delikates i sireviMaxi Sremska Kamenica - delikates i sirevi

U Tempo hipermarketu na Vilinim vodama u Beogradu, kupcima su sada na raspolaganju osvežena i još dostupnija odeljenja pijace i pekare, koja će, uz podršku više od 90 zaposlenih i prepoznatljiv asortiman proizvoda koji su kupci navikli da pronađu u ovoj radnji, doprineti još ugodnijoj nabavci po povoljnim cenama koje štede kućni budžet.

Kompanija Delez Srbija, i u 2022. godini nastavlja sa kontinuiranim unapređenjem svoje maloprodajne mreže, kako bi potrošačima omogućila još kvalitetnije iskustvo kupovine, po najmodernijim standardima.