Vesti iz trgovine

Univerexport LazarevacJuče je otvoren novi maloprodajni objekat kompanije Univerexport, po prvi put na teritoriji Lazarevca.

Novi objekat otvoren je 3. marta u Lazarevcu na adresi Veljaka Vlahovića 29. Ovo je ujedno i 176. objekat po redu novosadske kompanije Univerexport, koja do sada zapošljava preko 3 000 radnika u svojim objektima širom naše zemlje. Otvaranje prvog Univerexporta u Lazarevcu, investicija je vredna gotovo pola miliona evra.

Na dan otvaranja priređena su mnoga iznenađenja, razne akcije sniženja, kao i pokloni za sve kupce koji su prisutvovali ovoj svečanosti tog dana.

Univerexport Lazarevac radnjaUniverexport Lazarevac

Nova Univerexport prodavnica prostire se na oko 600 kvadratnih metara prodajne površine, raspolaže asortimanom od preko 7 000 artikala i zapošljava 18 novih radnika. Neke od najpoznatijih robnih marki Univerexporta su „Baš Baš“, „Naše najbolje“ i „Daj Daj“, a poznato je i da Univerexport u svom asortimanu poseduje isključivo domaće proizvode sa sopstvene farme, domaćinstva u Liparu, kao i pršut i vino Vučurević.

Ovom prilikom komapanija Univerexport najvila je planove za dalju ekspanziju, naime širenje maloprodajne mreže nastaviće otvaranjem novih prodavnica na teritoriji Kruševca, Rume i Ćuprije.

Radno vreme novootvorene prodavnice u Lazarevcu, na adresi Veljka Vlahovića 29, biće svakog dana od 07 do 22 časova.