Lindt Beograd

Vesti iz trgovine

U strogom centru Beograda otvorena je prva prodavnica švajcarskog proizvođača Lindt koji je tako i Srbiju stavio na kartu maloprodajne mreže.

Prva specijalizovana Lindt prodavnica otvorena je nedavno u strogom centru Beograda u Kolarčevoj ulici. Pored velikog izbora premium čokolada, pralina i bombonjera, u ponudi se nalaze i proizvodi na meru iz bogatog Lindt asortimana bombona. Lindt Store u Beogradu nalazi se u vlasništvu kompanije INKOFOODS osnovane u septembru prošle godine, a iza koje stoje kompanije Benlian Foods iz Srbije i Inkofoods OOD iz Bugarske koja ima dugogodišnje iskustvo sa najpoznatijim svetskim proizvođačima slatkih programa.

Lindt radnja BeogradLindt Store Beograd

Lindt je svoju priču započeo 1845 godine otvaranjem poslastičarnice u centru Ciriha. Retail divizija kompanije Lindt osnovana je 2009 godine i danas predstavlja jedan od najbitnijih faktora u okviru cele grupe. Cilj geografske ekspanzije bio je jačanje Lindt-ovog prisustva sopstvenom prodajom u urbanim sredinama - tržnim centrima i centralnim gradskim zonama. Lindt Store je osmišljen sa jasnim natpisom za povećanje vrednosti brenda i za pozicioniranje kompanije Lindt kao lidera u segmentu premium čokolada. Sa više od 400 maloprodajnih objekata, Lindt ostvaruje promet veći od 500 miliona franaka. U našem regionu Lindt Store se nalazi u Mađarskoj, Bugarskoj...