Univerexport u novom ruhu - Univer Organa

Univer Organa Novi Sad

Za kraj 2021. kompanija Univerexport otvorila je novu prodavnicu u Novom Sadu.

Novi objekat kompanije Univerexport nalazi se u ulici Nikole Pašića 25 u centru Novog Sada i posluje pod novim imenom - Univer Organa.

Naime, u ovoj prodavnici prodavaće se organski proizvodi koji su proizvedeni na domaćem imanju u Liparu, koje se nalazi u vlasništvu porodice Vučurević. U Organa prodavnici možete pronaći luk, ulje, brašno, tikvice, cveklu, mlečne proizvode, voće i povrće, Bačkino sveže meso, pršut Vučurević sušen na svežini fruškogorskog vazduha, bez dima, vino Vučurević sa zlatnom medaljom kvaliteta i još mnogo toga.

Univer Organa Univer Organa Novi Sad

Pored organski proizvedenih proizvoda u novoj prodavnici Univer Organa mesto će pronaći i gotova, skuvana domaća jela. Po receptima tradicionalne kuhinje pripremaće se jela sa artiklima iz same radnje i prodavati "za poneti".

Na dan otvaranja priređena su mnoga iznenađenja, a jedno od njih je bilo i da je prvih 300 kupaca na poklon dobilo organsku cveklu Organa.

Novi objekat kompanije Univerexport, Univer Organa, u Pašićevoj 25 u Novom Sadu, radiće od ponedeljka do subote od 7 do 20 časova, dok je nedeljom prodavnica zatvorena.