Delez Srbija, za kraj godine, otvorila još dve prodavnice u Beogradu

Maxi BG - ulaz
MAXI Neznanog junaka - Pekara

Kraj 2021.godine, kompanija Delez Srbija obeležila je otvaranjem još dve prodavnice, u istom danu, na beogradskim opštinama Savski Venac i Vračar, gde sve potrošače očekuju jedinstveno iskustvo kupovine po meri modernog kupca, bogat asortiman i vrhunska usluga.

Nov Maxi supermarket, na adresi Neznanog Junaka 23, otvoren je u okviru poslovno – stambenog prostora “Palace One”, u gradskom naselju Dedinje. Kupce u novom, inovativnom enterijeru prostrane prodavnice očekuju vrhunska usluga i široka ponuda bogatog asortimana, proizvoda brojnih kategorija prehrane i neprehrane. Odeljenje pijace, sa ponudom uvek svežeg voća i povrća, odeljenje pekare, sa izborom toplog peciva pečenog na licu mesta, mesara sa visoko kvalitetnom ponudom mesa, odeljenja delikatesa, mlečnih proizvoda, slatkih i slanih konditora, dostupni su za uspešnu nabavku. Kupci će pravi izbor napraviti i uz svakodnevnu sistenciju 27 zaposlenih kolega, dok se na tri kase nesmetano odvija brz i efikasan proces plaćanja.

MAXI Neznanog Junaka - delikatesMAXI Neznanog Junaka - delikates

Na adresi Kursulina 25 otvorena je nova Shop&Go prodavnica. Komšijska radnja svakodnevno potrošačima nudi odeljenje pijace, sa izborom svežeg voća i povrća, odeljenje mlečnih proizvoda, zdravijeg kutka, slatkih i slanih konditora. Sveža peciva na odeljenju pekare, kao i raznovrsni asortiman na odeljenju pakovanog mesa, takođe su na raspolaganju, dok 9 zaposlenih kolega svakodnevno vode računa da se proces kupovine odvija uspešno. Kupci plaćanje obavljaju na dve nove, dostupne kase.

Shop&Go Kursulina - pijacaShop&Go Kursulina - pijaca

Kompanija Delez Srbija, kontinuiranim unapređenjem svog maloprodajnog lanca, uslugu i ponudu podiže na još viši nivo za sve svoje kupce. Tako dobro. Tako Maxi.