Od sada Super DIS market i u Knjaževcu

DIS logo

Kompanija DIS nastavlja sa širenjem svoje maloprodajne mreže otvaranjem novog Super DIS marketa u Knjaževcu.

Novi objekat kompanije DIS nalazi se na adresi Kaplarova 4a u Knjaževcu, prostire se na 370 kvadratnih metara prodajnog prostora, raspolaže sa 4 kase i zapošljava 15 novih radnika.

Novi Super DIS market u svojoj ponudi sadrži širok asortiman od oko 5000 domaćih i stranih proizvoda, a sama DIS-ova marka DOBRO broji preko 700 artikala u različitim kategorijama. Raznovrsna ponuda svežeg voća i povrća, sveže meso i zdrava hrana, je ono što će obogatiti svakodnevnu kupovinu i zadovoljiti potrebe stanovnika Knjaževca i okoline.

DIS Knjazevac

Super DIS Knjaževac

Na dan otvaranja potrošači su bili u prilici da učestvuju u raznim akcijama, neke od njih su: Gratis kupovina za svakog pedesetog potrošača, poklon majice za članove lojalnosti, Naša kartica, koji su ostvarili račun u vrednosti od preko 3000 dinara, dok oni koji su ostvarili kupovinu od preko 5000 dinara dobili su Stella televizor, a za druge dve najveće kupovine nagrada je bila  Dolce Gusto kafe aparat.

DIS Knjazevac radnja

Super DIS market

Radno vreme novog objekta kompanije DIS koji se nalazi u Knjaževcu na adresi Kaplarova 4a, je svakog dana od 07 do 22 časova.