Vesti iz trgovine

Gomex BeogradKompanija Gomex otvorila je dva nova maloprodajna objekta od kojih se jedan nalazi u Kačarevu, opština Pančevo, a drugi u Beogradu.

Početak nove godine kompanija Gomex obeležila je otvaranjem dva nova marketa od kojih se jedan nalazi u Kačarevu na adresi Maršala Tita 54, a drugi u Beogardu u naselju Lekino brdo na adresi Vojvode Prijezde 16.

Novi Gomex objekat u Kačarevu prostire se na 395 kvadratnih metara od kojih 300 kvadratnih metara zauzima prodajni prostor. Prodavnica je opremljena po najnovijim standardima, raspolaže sa tri kase, nudi širok asortiman proizvoda i zapošljava 10 novih radnika. Ispred nove prodavnice obezbeđen je i veliki parking prostor za sve kupce.

Gomex Kacarevo

Gomex Kačarevo

Drugi novootvoreni objekat kompanije Gomex koji se nalazi u Beogradu, naselje Lekino brdo, prostire se na 200 kvadratnih metara od kojih 142 kvadratna metra zauzima prodajni prostor. Novi minimarket nudi širok asortiman svakodnevno potrebnih proizvoda, raspolaže sopstvenom pekarom i zapošljava 8 novih radnika.

Gomex pekaraGomex pekara

U oba marketa na dan otvaranja priređena su mnoga iznenađenja i razne akcije, a predstavljena je i Gomex aplikacija. Svaki kupac bio je u mogućnosti da besplatno dobije loyalty karticu “Kasicu Brojalicu” sa kojom će moći da ostvaruju popuste i sakuplja keširiće. Svaki kupac koji instalira Gomex aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa.

Gomex radnjaGomex market

Radno vreme novootvorenog Gomex marketa u Kačarevu, na adresi Maršala Tita 54, je od ponedeljka do subote od 07 do 20:45, kao i nedeljom od 07 do 13 časova.

Radno vreme novog minimarketa u Beogradu, na adresi Vojvode Prijezde 16, je svakog dana od 07 do 21 časova.