Vesti iz trgovine

NIS Petrol GazpromKompanija NIS nastavlja modernizaciju benzinskih stanica i u novoj 2022. godini, kompletnom rekonstrukcijom benzinske stanice "Zmaj 1" u Beogradu.

Nov, modernizovan objekat u mreži kompanije NIS, otvoren je kao dvadesetšesti objekat premium brenda GAZPROM u Srbiji. Renovirani objekat nalazi se na autoputu Beograd - Zagreb, opremljen je po najsavremenijim tehnološkim, bezbedonosnim i ekološkim standardima i poseduje pet ostrva sa dvostranim multifunkcionalnim automatima za točenje goriva.

Benzinska stanica kompanije NIS, "Zmaj 1" , ujedno je i peti maloprodajni objekat u mreži ove kompanije na kome će biti omogućeno punjenje automobila na električni pogon.

Povodom otvaranja renovirane pumpe, generalni direktor NIS-a Kiril Tjurdenjev izjavio je: "Od 2009. godine u modernizaciju naše maloprodaje u Srbiji uložili smo više od 200 miliona evra. Ova ulaganja će i nadalje biti jedan od prioriteta za NIS. Otvaranjem nove benzinske stanice "Zmaj" istovremeno jačamo naše strateško partnerstvo sa Beogradom i donosimo najmodernije trendove u oblasti maloprodaje u Srbiju. U tome imamo snažnu podršku naših partnera iz Vlade Srbije i Grada Beograda".

Rekonstruisani objekat je na mnoge načine inovativni projekat jer u svojoj ponudi sadrži široku paletu goriva domaće proizvodnje, odabran asortiman dopunskih proizvoda u okviru Drive Cafe restorana, a od sada po prvi put se u sastavu maloprodajng objekta nalazi i McDonald’s restoran.

Tim povodom, direktorka marketinga i komunikacija u kompaniji McDonald’s Srbija, Desanka Landauer izjavila je: "Prethodne godine smo otvorili tri nova restorana i renovirali ovaj jedan restoran, koji danas svečano otvaramo i koji je jedan od omiljenih restorana naših gostiju. Želja, nas u McDonald’s-u, je da budemo dobar poslovni partner u zajednici u kojoj poslujemo, tako da smo ulaganjem u ovaj restoran doprineli razvoju opštine Zemun, kao jedne od većih beogradskih opština. Nastavićemo sa razvojem i ove godine, otvaraćemo nove restorane i nova radna mesta".

U kompletnu rekonstrukciju i modernizaciju ovog objekta kompanija NIS uložila je preko 3 miliona evra.

O kompaniji:

Kompanija NIS na tržištima Srbije i regiona upravlja mrežom od preko 400 benzinskih stanica sa dva maloprodajna brenda, NIS Petrol i premium brend GAZPROM. Kompanija posluje na tržištima Bosne i Hercegovine, Bugarske i Rumunije. Na teritoriji Grada Beograda NIS raspolaže mrežom od 63 maloprodajna objekta u čiji razvoj i modernizaciju je kompanija od 2009. godine uložila više od 30 miliona evra.