Vesti iz trgovine

DIS LedineKompanija DIS otvorila je još jedan novi market, 39. po redu u svom maloprodajnom lancu.

Novi market kompanije DIS u Beogradu nalazi se u Surčinskoj ulici na broju 189, u Ledinama. Objekat se prostire na 700 kvadratnih metara prodajnog prostora, modernog dizajna i prijatnog ambijenta, prilagođen svakom kupcu.

Potrošači će svakodnevno moći da uživaju u raznovrsnoj ponudi kako uvoznih tako i domaćih proizvoda. Čitava ponuda DIS-a na novoj lokaciji biće u skladu sa filozofijom kompanije da proizvodi budu provereno kvalitetni, ali ujedno i veoma pristupačni domaćem stanovništvu. Pored toga, u ponudi je i DIS-ova robna marka DOBRO, sa preko 700 proizvoda iz svake kategorije i atraktivnim cenama.

DIS radnjaDIS market Ledine

Bogata ponuda zdrave hrane, uvek sveže meso, pažljivo odabrano i sortirano kvalitetno voće i povrće su sve ono što će obogatiti kupovinu i zadovoljiti svakodnevne potrebe stanovnika ovog dela Beograda.

Potrošači su na dan otvaranja bili dočekani toplo i domaćinski sa pogačom i solju, a mogli su i da se ugreju kuvanim vinom. Tom prilikom pozvani su da učestvuju u sada već dobro poznatim akcijama na dan otvaranja: za svakog pedesetog kupca besplatna kupovina, a svi članovi programa lojalnosti čiji račun pređe 3.000 dinara dobili su DIS poklon majice. Takođe, tri korisnika Naše kartice koji  su na dan otvaranja ostvarili najveću kupovinu, od preko 5.000 dinara, na poklon su dobili Stella televizor, dok su četvrta i peta najveća kupovina bile nagrađene sa po jednim Dolce Gusto aparatom.

DIS pekaraDIS pekara

Najveći domaći trgovinski lanac je otvaranjem marketa i zapošljavanjem ljudi nesumnjivo pozitivno uticao na standard stanovnika ovog dela Beograda, a izvesno je da će kvalitetom svoje usluge veoma brzo postati jedno od omiljenih mesta kupovine meštana ovog područja i neizostavni deo lokalne zajednice.

Radno vreme DIS marketa Ledine je svakog dana od 7 do 22 časa.