Vesti iz trgovine

Univerexport Novi SadUniverexport, najveći domaći trgovinski lanac na tržištu Srbije, svečanim presecanjem vrpce od strane izvršnog direktora kompanije Univerexport Nikole Cvijanovića, 29. oktobra u 10 časova, simbolično je otvorio vrata 30. objekta u svom Novom Sadu, a 159. u mreži.

Novo prodajno mesto prostire se na 250m2 prodajnog prostora, a asortiman koji broji gotovo 4.500 artikala, zadovoljiće potrebe svih stanovnika ovog dela Novog Sada, na adresi Zmaj Ognjena Vuka 24a.

Poklon paketi, poklon cegeri i gratis kupovine samo su mali onoga što potrošače očekuje u novom Univerexport-u svakim danom od 7 do 22 časa. Deo ponude je sveže meso i prerađevine sa domaće, sopstvene farme AD Bačke iz Bačke Palanke, uvek sveže voće i povrće, organski proizvodi brenda Organa, kao i robne marke pod nazivom Baš Baš sa odličnim odnosom cene i kvaliteta.

Prodajna mreža kompanije Univerexport, koja danas broji 159 prodavnica širom Vojvodine, ali i Beograda sa okolinom, sa ponosom stoji iza kvalitetne usluge, pristupačnih cena i tradicije duge 30 godina.