Najveći Maxi supermarket u Srbiji

Maxi - Galerija Beograd

U okviru tržnog centra Galerija Belgrade otvoren je nov, najveći do sada, Maxi supermarket.

Novi Maxi unikatnog dizajna se prostire na impresivnih 2.000 metara kvadratnih, a sadrži i neke od noviteta koji do sada nisu viđeni na našem tržištu. Jedan od tih noviteta je i Kuća sira, gde kupce očekuje pažljivo odabrana selekcija sireva iz celog sveta. Najukusnije putovanje duž različitih meridijana uz bogatu ponudu sira ljubitelji ove namirnice mogu pronaći jedino u novom Maxi supermarketu. Dodatni raritet je i širok asortiman vinarije, gde će u saradnji sa eminentnim stručnjacima biti organizovane degustacije i promocije.

Pored svežih kategorija voća, povrća, mesa, ribe, delikatesa, na šta su kupci i navikli u Maxi supermarketima, u ponudi je i inovativan koncept zanatske pekare sa tradicionalnim hlebovima, ručno pravljenim u samoj radnji. U bogatoj ponudi su raženi kalupski hleb sa semenkama i mini vekna sa krompir pastom i semenkama, seljački beli hleb, ručno rađen domaći beli hleb sa dodatkom prirodnog kiselog testa, heljdin hleb sa orasima i mnogi drugi.

Oko 100 zaposlenih kupcima će biti na usluzi, uključujući i nova odeljenja kao što su Juice bar i pekara, a i dodatno obučeni profesionalci na odeljenjima delikatesa, sireva i vina. Sve o vrstama sireva, poreklu, načinu sečenja, izlaganju i uparivanju sireva sa ostalom hranom i vinima, kupci sada mogu saznati iz prve ruke.
Pored navedenih pogodnosti moderne kupovine, najveći Maxi do sada nudi kupcima i elektronske cene na određenim kategorijama.