TEMPO postaje MEGA MAXI

MEGA MAXI Beograd

Kompanija Delez Srbija planira da rebrendira Tempo centar Ada u Beogradu na Čukarici u Mega Maxi, objavila je kompanija.

Od 30. jula, kompanija Delez planira da rebrendira Tempo centar u Beogradu koji se nalazi na Čukarici u Mega Maxi. Kako je najavljeno, u Mega Maxi prodavnici potrošače očekuje bogata ponuda najsvežijih sastojaka za pripremu jela, stvari za opremanje doma, kao i neophodnih stvari za svakog člana porodice.

"Svežina je jedan od naših glavnih aduta, zato ćemo u Mega Maxi prodavnici obezbediti Maxi sveže: svežu ponudu, svežu uslugu i sveže iskustvo", saopštili su iz kompanije.

Grupa Ahold Delhaize trenutno poseduje jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u svetu sa 6.500 prodavnica i više od 370.000 zaposlenih na tri kontinenta. Kompanija na nedeljnom nivou opslužuje više od 50 miliona kupaca. Od dolaska u Srbiju kompanija intenzivno radi na proširenju asortimana, konstantnom podizanju kvaliteta, unapređenju receptura i dizajnu. Delez Srbija je na taj način ostala najveći trgovinski lanac u našoj zemlji koji posluje kroz tri formata Maxi, Tempo i Shop&Go.