Shop&Go širi mrežu prodavnica kroz franšizu

Shop Go

Maloprodajni lanac Shop&Go u vlasništvu kompanije Ahold Delhaize nastavlja širenje prodajne mreže kroz franšizni sistem poslovanja otvaranjem 200. po redu prodavnice u Grčkoj.

Grčka filijala kompanije Ahold Delhaize, AB Vassilopoulos, nastavlja širenje prodajne mreže kroz franšizni sistem poslovanja otvaranjem 200. po redu Shop&Go marketa koji se nalazi u Kavali. Kako su saopštili iz kompanije, na 180 kvadrata prodajnog prostora, dve kase i sa iskusnim timom od pet profesionalaca, nova prodavnica je izbor za brzu kupovinu, visok nivo usluge, sa natpisom brenda Shop&Go. U doba velikih zahteva i izazova, AB neprekidno jača grčko preduzetništvo, pružajući priliku za rast lokalnim zajednicima. AB svojom modernom franšiznom mrežom garantuje da će se njihovi snovi ostvariti, dodali su iz kompanije.

AB trenutno poseduje 200 Shop&Go marketa u Grčkoj koji posluju kroz franšizu, dok je 69 maloprodajnih objekata smešteno na Shell benzinskim stanicama širom Grčke koje posluju pod okriljem kompanije Coral koja je trenutno u početnoj fazi razvoja Shell-a i u Srbiji.

Na srpskom tržištu Shop&Go marketi posluju od 2013. godine i nalaze se na mestu nekadašnjih Mini Maxi objekata. Na upit portala Retail Serbia, da li kompanija ima u planu širenje Shop&Go marketa kroz franšizni sistem poslovanja, iz direkcije Deleza u Srbiji nije bilo odgovora.