Vesti iz trgovine

Shell Novi SadKompanija Coral SRB DOO Beograd otvorila je petu po redu Shell benzinsku stanicu u našoj zemlji.

Naime kompanija Coral SRB DOO Beograd, vlasnik licence brenda Shell u Srbiji nastavlja sa širenjem mreže otvaranjem nove pumpe u Novom Sadu u Partizanskoj ulici.
Prva Shell pumpa u Novom Sadu već izvesno vreme uspešno posluje na Bulevaru Patrijarha Pavla.

Nova benzinska stanica će u svojoj ponudi imati čitavu paletu Shell goriva i usluga, tačnije biće dostupna različita goriva iz porodice V-Power, benzin Shell V-Power sa 98 oktana i dizel gorivo Shell V-Power Diesel. Takođe, benzinska stanica je opremljena da prihvata kartice Euroshell i UTA za međunarodne i domaće klijente kao i Taxi kartice, program namenjen profesionalnim taksistima putem koga mogu da ostvare popust prilikom svakog snabdevanja gorivima V-Power. U okviru benzinske stanice nalazi se i Deli to Go odeljak sa velikom ponudom kafe i užina, kao i Yet Wash perionica za pranje automobila.

U Srbiji ukupno postoje još tri Shell benzinske stanice od 2018. godine, jedna na autoputu E-70 u blizini naselja Adaševci, druga u ulici Jurija Gagarina 40B na Novom Beogradu i treća u ulici Vladike Nikolaja u Valjevu.

Kompanija Coral SRB DOO Beograd u planu ima otvaranje još šest benzinskih pumpi koje će početi sa radom do kraja godine.

Erik Mano, Country Manager kompanije Coral Srbija je izjavio: „Vrlo sam srećan što se brend Shell dinamično širi na tržištu u Srbiji. Naše benzinske stanice su dizajnirane po najvišim standardima kvaliteta i bezbednosti, uvek vođene ponudom celovitih rešenja za vozače, poštovanjem potrošača i društvenom odgovornošću. Nudimo vrhunska Shell goriva uz niz drugih inovativnih usluga koje su uvek potrošačima na usluzi. Cilj kompanije je da nastavi sa širenjem mreže novih benzinskih pumpi na centralnim lokacijama putem kojih će biti u mogućnosti da efikasno i brzo usluži klijente širom zemlje.“