Otvoren BEO Shopping Center

BEO Shopping Centar Beograd

Kompanija MPC Properties svečano je otvorila BEO Shopping Center.

BEO Shopping Center se nalazi na uglu ulica Vojislava Ilića i Mis Irbijeve i prostire se na ukupnoj površini od preko 130.000 m2 raspoređenoj na tri sprata prodajnog prostora, takodje poseduje i garažu sa preko 1200 parking mesta.

U centru su prisutni poznati brendovi kao što su: Cineplexx, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, H&M, C&A, LC Waikiki, Deichmann, Peek & Cloppenburg, Reserved, Mojito, House, Cropp, Lindex, Sportina, Fashion&Friends, Guess, Superdry, N Fashion, Beosport, Office Shoes, Coffee Room, Starbucks, McDonalds, KFC, dm, Maxi, Jasmin, Pertini Toys, Intersport, Buzz, Sport Vision, Casa Bianca, Laguna, ali i mnogi drugi.

BEO Shopping Center svojom ponudom obuhvata više od 130 globalnih i regionalnih brendova kao i ukupno 13 restorana.

BEO Shopping Center je zajednička investicija kompanija MPC Properties i Atterbury Europe, kompanije fokusirane na ulaganja u šoping centre i razvoj retail kapaciteta u Evropi, a koje su u ovaj objekat zajedno uložile više od 110 miliona evra. MPC Properties u svom vlasništvu poseduje i UŠĆE Shopping Center, UŠĆE Tower One i UŠĆE Tower Two poslovne centre, poslovni kompleks NAVIGATOR, Mercator Centar Beograd, IMMO Outlet centar i mnoge druge retail i office objekte.