Delhaize Serbia otvorio najmoderniji Maxi u Srbiji - filijale u regionu otvaraju knjižare i stanice za električne automobile

MAXI

Delhaize Serbia, članica Ahold Delhaize Grupe nastavlja širenje maloprodajne mreže u Srbiji otvaranjem ekskluzivnog Maxi supermarketa u Beogradu. Nove investicije i projekte najavljuju i sestrinske kompanije u regionu.

Novi Maxi supermarket u Beogradu svečano je otvoren u Beo Shopping Centru. Potrošače očekuje supermarket ekskluzivan po inovativnom konceptu, asortimanu i veličini, prilagođen potrebama savremenog kupca. Najveći Maxi do sada, sa više od 100 zaposlenih, posebno je posvećen vrhunskoj usluzi, a kupce upravo ovde očekuje najširi i inovativni asortiman. Pored savršene preglednosti i dostupnosti proizvoda, odlikuju ga noviteti poput jedinstvenog koncepta Maxi pekare, Juice bara koji kupce očekuje na samom ulazu u prodavnicu, pažljivo odabrani asortimani zdravijih proizvoda, vinskog podruma i pivskog bara.

Sopstvena proizvodnja hleba i peciva u supermarketu omogućava kupcima da uživaju u svežim pekarskim proizvodima pripremljenim na licu mesta, pred njihovim očima – od pravljenja testa, oblikovanja proizvoda, do finalnog pečenja i izlaganja. Proizvodi nove Maxi pekare kupcima nude širok asortiman hleba i peciva vrhunskog kvaliteta i svežine, po tradicionalnim receptima, kao iz bakine kuhinje. Novi Maxi supermarket fokus usmerava na zdravije kategorije, pa se u njemu može pronaći najširi asortiman Nature's promise proizvoda, brenda koji je prisutan isključivo u Maxi, Tempo i Shop&Go prodavnicama i koga odlikuje proverena receptura pažljivo biranih sastojaka, bez veštačkih boja, konzervanasa i aroma.

Otvaranjem ovog jedinstvenog supermarketa, kompaniju Delez Srbija čini mreža od 444 prodavnice u našoj zemlji, a degustacija svežih peciva, promocija domaćih vina i edukacija o zdravijim izborima namirnica samo su neki od sadržaja u kojima su posetioci mogli da uživaju prvog radnog dana novog Maksija.

Pored objekta u Beo centru, Maxi je od početka godine potrošačima dostupan sa još jednim novim supermarketom, dok je u deset urađena modernizacija maloprodajnih objekata.

MEGA IMAGE - DELHAIZE Rumunija:

Grupa nastavlja da investira i na rumunskom tržištu sa kompanijom Mega Image koja je otvorila 11 novih objekata pod brendovima Mega Image (8) i Shop&Go (3). Kompanija je nedavno predstavila i prvu koncept maloprodaju knjižare i supermarketa, a nakon prvih rezultata predstavnici lanca su istakli da će isti biti zastupljen na novim lokacijama širom zemlje. Sa 787 maloprodajnih objekata Mega Image ostaje najveći trgovinski lanac u Rumuniji.

AB VASSILOPOULOS - DELHAIZE Grčka:

AB Vassilopoulos, Delezova filijala u Grčkoj saopštila je da je sa Javnom elektroenergetskom kompanijom Den potpisala memorandum o saradnji koji predviđa saradnju i širenje stanica za električno punjenje automobila. Vassilis Stavrou, generalni direktor AB Vassilopoulos je izjavio da će zajedno sa kompanijom Den stvarati prodavnice budućnosti, kao i da će menjati navike i doneti dugoročni i ambiciozan plan koji se tiče usluga električne mobilnosti.

Ahold Delhaize:

Grupa Ahold Delhaize trenutno poseduje jedan od najvećih maloprodajnih lanaca u svetu sa 6.500 prodavnica i više od 370.000 zaposlenih na tri kontinenta. Kompanija na nedeljnom nivou opslužuje više od 50 miliona kupaca. Od dolaska u Srbiju kompanija intenzivno radi na proširenju asortimana, konstantnom podizanju kvaliteta, unapređenju receptura i dizajnu. Deleze Srbija je na taj način, ostala najveći trgovinski lanac u našoj zemlji, koji posluje kroz tri formata Maxi, Tempo i Shop&Go.