Vesti iz trgovine

City Mall BijeljinaCity Mall Bijeljina (nekadašnji tržni centar Tom) upotpunio je svoju ponudu otvaranjem Tropic hipermarketa.

City Mall Bijeljina otvoren krajem prošle godine na adresi Sremska 10, svojim posetiocima od sada nudi i Tropic hipermarket. Treća poslovnica najvećeg trgovačkog lanca u Republici Srpskoj prostire se na više od 1150 kvadrata i potrošačima nudi 15.000 artikala. U objektu je zaposleno 63 radnika.

„Otvaranjem novog marketa u Bijeljini doneli smo i nekoliko noviteta kada je u pitanju program prehrane. Osim dobro poznatih samouslužnih vitrina sa gotovim jelima, salatama, supama i čorbama, danas smo predstavili još jednu samouslužnu vitrinu sa seckanim svežim voćem, žitaricama i mlečnim proizvodima, koja će mnogim kupcima biti idealan izbor za zdrav i balansiran doručak. Osim toga, proširili smo ponudu na svežim odjeljenjima i predstavili nove proizvode iz naše razvojne kuhinje, kako u segmentu slanog, tako i slatkog programa,” navela je Aleksandra Marković, portparol trgovačkog lanca Tropic.

Peti Jumbo u Bosni i Hercegovini:

Kompanija Balfin Group je u sklopu City Mall-a u Bijeljini otvorila svoj peti po redu Jumbo prodajni centar u Bosni i Hercegovini. Prodavnica se prostire na 1.800 kvadrata prodajnog prostora i nudi 30.000 artikala za decu i dom. Balfin Gropu sa sedištem u Tirani razvija Jumbo brend kao nosilac franšize u Albaniji, Kosovu, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, dok je za ovu godinu planirano otvaranje i prvog centra u Moldaviji. Kompanija je od 2017. godine u BiH investirala više od tri miliona evra i zaposlila 300 radnika.