Vesti iz trgovine

Mol LeskovacKompanija MOL Serbia otvorila je drugog novembra u Leskovcu novu servisnu stanicu i time potvrdila svoju rešenost za dalja ulaganja u Srbiji.

Nova servisna stanica modernog dizajna, svojim potrošačima nudi pored standardne ponude i MOL EVO premijum goriva: EVO Evro Premijum BMB 95 Plus ili EVO Evro Dizel Plus.

"Novootvorena stanica u Leskovcu, 58. po redu u okviru MOL mreže, potvrda je dugoročne strategije kompanije kada je u pitanju tržište Srbije. Naša mreža se stalno razvija i širi tako da se danas servisne stanice MOL Serbia nalaze u svim većim gradovima duž najznačajnijih saobraćajnica. Uvek se trudimo da svim potrošačima omogućimo uslugu koja odgovara najvišim međunarodnim standardima, uz konstantno osluškivanje i razumevanje potreba lokalnog tržišta, jer korisničko iskustvo predstavlja krajnji cilj našeg poslovanja." Izjavila je generalna direktorka kompanije MOL Serbia, Bianca Vasilesku.

MOL Grupa je prisutna na domaćem tržištu više od deset godina i kontinuirano nastavlja sa ulaganjem na teritoriji Srbije.

Sve servisne stanice kompanije MOL Serbia otvorene su 24 časa, sedam dana u nedelji, a pored ponude naftnih derivata, na većini MOL-ovih stanica se nalazi i inovativni maloprodajni koncept Fresh Corner.