Vesti iz trgovine

Masoutis marketGrčka trgovačka kompanija Masoutis, nastavila je snažnu ekspanziju otvaranjem novih prodajnih centara srednjeg i većeg formata. 

U saopštenju kompanije se navodi, da je otvaranjem novih objekata, Masoutis sada prisutan na 264 lokacija, na kojima nudi širok izbor domaćih i stranih brendova, krajnjim potrošačima i veleprodajnim kupcima. Novi Masoutis Cash&Carry svečano je otvoren u gradu Volos na više hiljada kvadratnih metara u kome je veleprodajnim kupcima ponuđen širok izbor robe, uz brojne popuste na početku rada novog centra. Kompanija svoju ekspanziju nastavlja i kroz objekte srednjeg formata. Novi Masoutis supermarket, svečano je otvoren u Solunu na oko 900 kvadrata prodajne površine i velikim parkingom. Objekat je urađen po novom konceptu Masoutis trgovine i zapošljava 32 radnika. 

Masoutis je najveći trgovac na severu Grčke i jedan od najvećih lanaca u zemlji sa ukupno 264 objekta. Nezvanično, za preuzimanje ovog trgovca zainteresovana je kompanija AB Vassilopoulos koja se nalazi u vlasništvu Ahold Delhaize Grupe.