Carrefour nastavlja ekspanziju u našem regionu sa dva nova objekta

Carrefour

Francuski lanac Carrefour nastavlja snažnu ekspanziju u našem regionu otvaranjem novih supermarketa i hipermarketa u Rumuniji.

Novi, drugi po redu supermarket otvoren je 17. novembra u gradu Lugoj. U ponudi se nalazi više od 5.000 artikala na prodajnoj površini od 700 kvadratnih metara. Carrefour se u novom objektu fokusirao na ponudu mleka, sira, pekarskih i konditorskih proizvoda, voća i povrća, mesa, dijet programa i gotovih jela. Ponuda je upotpunjena velikim izborom stranih brendova i oko 1.000 proizvoda iz asortimana PL-a. Trgovačka kompanija 1. decembra otvara potpuno novi hipermarket u mestu Pjatra Njamc, u sklopu novog šoping mall-a koji se nalazi u vlasništvu kompanije NEPI koja je prisutna i na srpskom tržištu na kome poseduje Plaza šoping centar u Kragujevcu i najavljuje izgradnju velikog šoping mall-a u Novom Sadu. Novi Carrefour hipermarket prostiraće se na 7.500 kvadratnih metara koji će potrošačima ponuditi 50.000 artikala. U novom objektu trgovac će zaposliti 330 radnika.

Carrefour trenutno u Rumuniji poseduje 283 prodavnica, od kojih je 31 hipermarket, 112 supermarketa, 43 Express marketa, 10 Contact objekta i 86 preuzetih Billa supermarketa.