Vesti iz trgovine

Idea Super Bezanijska Kosa otvaranjeAleksandar Seratlić, generalni direktor kompanije Mercator-S i Aleksandar Šapić, predsednik opštine Novi Beograd svečano su otvorila IDEA Super prodavnicu na Bežanijskoj kosi, na adresi Partizanske avijacije bb.

Pažljivo odabranim asortimanom, urbanim izgledom i kvalitetnom uslugom, nova IDEA super prodavnica će u potpunosti ispuniti potrebe i očekivanja potrošača kada su u pitanju velike, ali i svakodnevne kupovine. Krasi je savremeno koncipirana vinoteka, proširena ponuda delikatesa i sveže ribe, kao i poseban ambijent odeljenja pijace, saopštio je Mercator S. Ova prodavnica je svojim potrošačima ponudila jednostavne samouslužne Tik-Tak kase. Ova tehnologija će kupcima u ovom komšiluku omogućiti da na brži i jednostavniji način kupe sve što je potrebno njima i njihovoj porodici, jer će sami skenirati i plaćati proizvode koje žele.

U asortimanu se nalazi više od 200 različitih vina iz više od 40 vinarije sa teritorije naše zemlje, a istinski poznavaoci vina znaju da u ponudi mogu da pronađu i vina iz Italije, Francuske, Portugalije, Novog Zelanda...IDEA je proširila i asortiman delikatesa koji su smešteni u kružnoj vitrini. U prodavnici se nalazi i veliki izbor mesa i zdrave hrane, a povodom otvaranja, IDEA će u prvih deset dana na svaku kupovinu odobravati popust u iznosu od 10%.