Vesti iz trgovine

Fantastiko BugarskaTrgovinski lanac Fantastiko nastavlja ekspanziju otvaranjem novog hipermarketa u glavnom gradu Bugarske.

39. po redu maloprodajni objekat nalazi se u Sofiji na prodajnoj površini od 2.200 kvadrata. Fantastiko se oslanja na modernu viziju objekta u kome nudi širok spekar proizvoda vodećih brendova, veliki izbor voća i povrća, posebno dizajnirano odeljenje organske hrane i dijet proizvoda, kozmetički sektor, odeljenje sveže rashlađene ribe, kao i veliki izbor ceđenih sokova. Značajan naglasak Fantastiko stavlja i na prostor za sveža peciva, grickalice i sendviče. U sklopu hipermarketa posluje i caffe restoran iz otvorenog i zatvorenog dela.

Fanastiko je uredio prilaze hipermarketu, uredio staze, posebne prilaze za invalide, izgradio dečija igrališta kao i u samom objektu ugradio najmoderniju opremu. Ukupna vrednost investicije ovog trgovca iznosi oko 6,5 miliona leva.

Do kraja godine, u planu trgovačke kompanije je da otvori jos jedan hipermarket u Sofiji, dok se u narednoj očekuje ekspanzija van glavnog grada. Fantastiko je osnovan 1991. godine i trenutno zapošljava 2.800 radnika.

Pripremio: Žarko Grozdanić