Vesti iz trgovine

Bingo Derventa Trgovinski lanac Bingo otvorio je novi hipermarket koji se nalazi u sklopu novootvorenog Retail Parka Derventa.

Hipermarket se prostire na 1500 kvadrata prodajne površine u kome je zaposleno 40 novih radnika. Bingo je u saradnji sa partnerima kupcima pripremio brojna iznenađenja i degustacije proizvoda. „Za naše kupce pripremili smo veliki broj akcija i kampanju „Kralj dobrih cena“ koja dodatno nudi sniženja. Od ponude u hipermarketu svakako izdvajamo odeljenje voća i povrća, gastro odeljenje i školskog pribora“, istakla je Tatjana Paunovski ispred trgovačke kompanije. Otvaranjem novog objekta, trgovinski lanac Bingo je prisutan na ukupno 177 lokacija i prema najnovijim analizama uskoro će preuzeti vodeću poziciju od Konzuma koji stagnira.

Retail Park Derventa koji se nalazi na magistralnom putu Derventa - Brod prostire se na 6.000 kvadrata, dok će izgradnjom druge faze ukupna površina iznositi 14000 kvadrata. Pored Binga u centru su prisutni i međunarodni maloprodajni brendovi JYSK, Tom Tailor, Tally Weijl i nekoliko manjih domaćih trgovaca. U retail parku su otvoreni i restorani, apoteke, menjačnice i optičarske radnje.

Investitor projekta prvog retail parka u Republici Srpskoj je Elektron Grupa koja već poseduje maloprodajne objekte ali i manje šoping centre, robne kuće i prodavnice tehničke robe.

Pripremio: Žarko Grozdanić