Predstavljanje novog modela Renault Megana

Renault Megan 2016

Auto kuća Kompresor u saradnji sa kompanijom Renault predstavila je premijerno u svom prodajnom salonu, prvi Renault Store koncept u Srbiji, čija je implementacija planirana na još 10 lokacija.

Na nesvakidašnji način predstavljen je i novi model kompanije Renault, reč je o novoj, bogatije opremljenoj verziji Megan automobila.

Brojni predstavnici medija, prijatelji kompanije ali i poznate ličnosti među kojima su bili voditeljka Suzana Mančić, pasionirani ljubitelj automobila Andrej Kulundžić, uživali su u spektakularnoj večeri i među prvima imali priliku da se upoznaju sa najnovijim članom Renault porodice. Novi Megan je u salon stigao kao posebni gost iznenađenja, u društvu glumice Anđelke Prpić, i istog trenutka svojom pojavom oduševio sve prisutne.

"Renault Store donosi potpuno novo iskustvo za kupca, podržano Renault Road-om kao centralnim delom salona, mestom gde kupac može da se opusti uz internet surfovanje i ispijanje kafe, posebnim zonama “Aktuelno” i “Passion” gde je naglasak na novim modelima, odnosno modelima koji bude strast crvenom bojom zaštićenom od strane Renault-a. Iskustvo za kupca uključuje i Dacia Corner sa posebnim naglaskom na Daciu kao porodični brend i sve pogodnosti koje on nosi, i na kraju novost na našem tržištu u prodajnim salonima: prijem u servis integrisan u prodajni salon.

Megan svecano predstavljanje

AK Kompresor porodici pridružio se i novi Renault Megan, predstavljen u septembru na Frankfurtskom salonu automobila, model koji krase dinamične, pažljivo oblikovane linije. Opremljen je jedinstvenim paketom tehnologija koje se obično nalaze u automobilima iz višeg segmenta. Njegove vozne osobine su među najboljima u klasi, a široka paleta motora ispuniće potrebe svih tipova vozača.“ izjavio je Vladimir Jeremić, marketing menadžer Renaulta za Srbiju.

Auto kuća Kompresor je višedecenijski ovlašćeni serviser i prodavac putničkih i teretnih vozila. U sastavu kompanije nalaze se 3 servisna centra u Rakovici i na Dorćolu opremljeni po najsavremenijim standardima proizvođača u kojima možete dobiti kvalitetnu uslugu od ljubaznog i kvalifikovanog servisnog osoblja. Kompresor raspolaže sa različitim brendovima u ukupno 4 prodajna salona, vrši otkup i prodaju polovnih vozila u centru Autoland na Dorćolu. Auto kuća Kompresor u svojoj bogatoj ponudi ima najsavremeniji limarsko karoserijski centar, agenciju za registraciju vozila, tehnički pregled u Rakovici i Dorćolu kao i Sixt Rent A Car i full servis leasing Mega rent. Danas, svako 12 vozilo koje se proda na teritoriji Srbije kupljeno je u Auto kući Kompresor.