Vesti iz trgovine

Idea Super Subotica

IDEA je u Subotici, u sklopu SHOPPI ritejl parka, na adresi Segedinski Put 88, u četvrtak 17. marta u 10 časova otvorila svoju prvu Super prodavnicu u ovom mestu.

Nova IDEA Super prodavnica prostire se na gotovo 800 kvadratnih metara prodajnog prostora i svim potrošačima nudi široku ponudu proizvoda kako bi omogućila kvalitetnu kupovinu na jednom mestu.

Brojna iznenađenja, kao i zabavni sadržaji očekivali su i ovoga puta verne potrošače. Sve do 20. marta svaka 100. kupovina biće besplatna, a prvih 100 kupaca je na dan otvaranja na poklon dobilo popularnog „čupka“. IDEA je dan pre otvaranja svojim sugrađanima delila pozivnice, koje omogućavaju 10% popusta na ceo asortiman, dok su najveći ljubitelji vitamina i svežih namirnica, za kupovinu više od 5kg voća i povrća na poklon dobili voćni koktel po izboru.

Idea Subotica Shoppi

Sve one čiji račun je prelazio iznos od 2.000 dinara IDEA je obradovala poklon kartom za obilazak Ergele Kelebija, dok su potrošači koji su kupili bilo koja dva vina Zvonko Bogdan na poklon dobili vaučer za obilazak istoimene Vinarije.
Mališani u IDEA super prodavnici su u periodu od 10 do 17 časova imali priliku da ih kroz radionice iscrtavanja lica, zabavlja i veliki broj animatora.

Oni malo stariji su uživali u modnoj reviji i nastupu DJ muzičara, a od 17 do 18 časova upriličen je i nastup Sare Jo, a odmah nakon nje nastupio je i Željko Joksimović, na radost svih prisutnih.

Nova IDEA prodavnica, jedina je prodavnica Super formata od 8 koliko ih ima u Subotici, a biće na raspolaganju svim potrošačima od 9 do 22 časa, svih 7 dana u nedelji.