Vesti iz trgovine

Roda Merkur Lepša i sa bogatijom ponudom Roda Merkur u Novom Sadu, na adresi Rumenačka 150, dočekala je u četvrtak, 17. marta od 8 časova, brojne potrošače u preuređenom i savremeno opremljenom prostoru.

Posebno iskustvo kupovine u prodajnom prostoru većem za gotovo 1.000 kvadratnih metara i sa još bogatijom ponudom iz svakodnevnog asortimana, omogućiće potrošačima kvalitetnu porodičnu kupovinu na jednom mestu, posebno na odeljenjima pijace, delikatesa, kozmetike i nove Roda&Riba ribarnice koja u potpuno novom ambijentu nudi širok asortiman sveže morske i rečne ribe. Potpuno novo odeljenje tehnike sa više od 1.000 novih artikala za opremanje doma ili kancelarije obradovaće i one najzahtevnije, dok će najmlađima osmeh izmamiti odeljenje igračaka Dream factory, jer u Rodi igra nikad ne prestaje.

Kako bi nagradila vernost svojih potrošača, Roda je pripremila veliki broj akcija i poklona, pa će svi oni koji kupovinu obave do 20. marta imati 10% popusta na kupovinu, dok će do 19. marta uz duple bodove na Super Kartici, svaka 100. kupovina biti besplatna.
Nova Roda Merkur prodavnica biće na raspolaganju svim potrošačima od 7 do 22 časa, svih 7 dana u nedelji, tokom cele godine.