Vesti iz trgovine

Interspeed trgovački centarPolovinom avgusta kompanija Interspeed Beorgad bi trebala otvoriti Interspeed trgovački centar ( Interspeed shopping centar) na autoputu E-75, Beograd ,Solun, udaljen samo 500 m od graničnog prelaza Preševo nakon ulaska u Srbiju iz Makedonije. Sa benzinskom stanicom kompanije MOL (investitor Intermol – Beograd), koja se gradi u sastavu kompleksa, sa odgovarajućim prostranim parking prostorom, shopping centar čini jedinstvenu celinu i budući razvojni centar regiona.

U objektu površine 20.000 m² smešteno je više od 90 lokala različitih kvadratura i namena kao i više restorana i kafića. Lokali su rasporedjeni na četiri nivoa(tri nadzemne etaže i jedna etaža u suturenu objekta), dok su svi restorani koncentrisani u okviru Food Courta, na drugom spratu centra.
Shopping centar je izgrađen u skladu sa Evropskim standardima. Spoljna fasada je kombinacija termoizolacionih panela i toniranih staklenih površina. Podovi su od visoko kvalitetne italijanske granitne keramike, dok fleksibilni unutrašnji zidovi omogućavaju brzo i ekonomično prekomponovanje prostora.
Komunikacija izmedju etaža odvija se putem 8 eskalatora, 2 panoramska lifta, jednim standardnim putničkim liftom i 2 teretna lifta.
Korisnicima centra je obezbeđeno više od 600 parking mesta, kablovska TV, pristup internetu, video nadzor, celodnevno higijensko i tehničko održavanje objekta. Rad centra je 0-24h.

 

Shopping centar i benzinska pumpa

Do sada je zauzeto više od 40%prostora. Poznate firme TODOR, YUGLOBE, NLB banka, GAASTRA, FUTURA PLUS, B&B, BENETTON, MONA, OTICA ITALIANA, EVOLUTION, DOROTI, SVILANIT, IMPRESA, LA COSTA, REFIL LINE, TREF SPORT, ĐAK, ESTELA, BIG BOYS, MARTINI VESTO, LA PROM, KATRIN su samo neki od brendova koji su u centru.
Postoji mogućnost rentiranja lokala po prosečnoj ceni od 18€/m2 i prodaje lokala po prosečnoj ceni od 2200€/m2 sa PDV-om. Uslovi najma kao i uslovi prodaje definišu se posebnim ugovorima sa dodatim uputstvima sa informacijama o pravilima ponašanja, održavanju, marketingu, radu centra i opštim pravilima rada.

Izvor: Interspeed