Vesti iz trgovine
LUNA logoLancu ekskluzivnih maloprodajnih objekata modne kuće „Luna“ u četvrtak 9. avgusta pridružio se još jedan „Luna“ concept store u samom srcu Beograda.

Svečanom otvaranju na najatraktivnijoj lokaciji u Knez Mihailovoj ulici 29 u Beogradu, prisustvovali su brojni predstavnici uglednih firmi i institucija, kao i predstavnici medija. Program otvaranja vodila je TV lice Danijela Pantić, a prisutnima se obratila i Hilda Torkhlisten, partner brenda „Luna“ u Norveškoj.

Biljana Jovanović, direktorka i vlasnica „Lune“, pozdravila je prisutne dame naglasivši da je ovim napravljen još jedan značajan korak u razvoju prestižne modne kuće, koja uspešno posluje i na tržištima Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Norveške.
Luna - Knez Mihajlova
Poštovaoci Luna brenda uživali su i u plesnom performansu i šopingu, uz koktel i popust na najnovije modele iz kolekcije Jesen 2012. Među njima su bili i članovi grupe „Neverne Bebe“ sa kojima „Luna“ ima dugogodišnju saradnju, kao i brojne ličnosti iz sveta biznisa i kulture.