Vesti iz trgovine
metro_akcija-smallU objektima trgovinskog lanca METRO Cash & Carry je u toku velika prodajna akcija pod nazivom „Idemo u školu“, tokom koje će kupcima biti ponuđen do sada najveći izbor školskog pribora  po izuzetno atraktivnim cenama.

Kupci će na  jednom mestu moći da pronađu širok spektar najnovijih artikala svetskih renomiranih proizvođača školskog pribora: Stabilo, Koh-i-nor, Faber-Castell, Staedtler, Disney, Target, Carioca, Uhu...


Pored osnovnog školskog pribora posebna pažnja je poklonjena različitim kreativnim setovima za decu školskog i predškolskog uzrasta. Tako su u ponudi i artikli koji podstiču na razmišljanje i učenje kroz igru, interaktivni udžbenici na CD-ovima, elektronske zbirke, klavir knjige, školska učila i IT oprema među kojima su i tablet računari prilagođeni potrebama osnovaca i srednjoškolaca.

Na primer, komplet od 12 flomastera Educa košta 80,42 dinara, 10 školskih sveski A5 formata moguće je kupiti za svega 135 dinara, a 10 većih A4 formata za 264,60 dinara. Pakovanje tempera boja TipTop je 232,20, vodene boje sa četkicom su 74,52 dinara, a mirisna glina 93,22 dinara, takodje je u ponudi i stoni rezač za olovke na baterije za 706,82 dinara.