Vesti iz trgovine

idea-beogradU Vranju je 18. avgusta otvoren prvi Idea maloprodajni objekat. U moderno uređenom prodajnom prostoru površine preko 400 m2, u skladu sa najsavremenijim svetskim retail standardima, kupcima se nudi više od 5.000 artikala.

 Nova Idea prodavnica potrošačima kroz širok asortiman i ljubazno osoblje pruža kvalitetnu kupovinu na jednom mestu po povoljnim cenama. Posebno se ističu odeljenje voća i povrća, odeljenje pekare i mesare sa svežim mesom kontrolisanog porekla, a pored prehrambenih artikala, kupcima se nudi i bogat izbor hemije, kućnih potrepština i malih kućnih aparata.

Na dan otvaranja, prvih 500 kupaca dobilo je poklone, a svaki 50. kupac dobija svu kupljenu robu besplatno do 21. avgusta. Kupci čiji je račun premašio iznos od 1.500 dinara na poklon su dobijali lubenice. Povodom otvaranja, pripremljena je kvalitetna ponuda artikala po sniženim cenama koja traje do srede, 24. avgusta. Idea u svom sastavu u Srbiji ima 155 maloprodajnih objekata, 7 veleprodajnih centara i oko 4.000 zaposlenih.