Univerexport

Vesti iz trgovine

Kompanija Univerexport nastavlja sa širenjem svoje maloprodajne mreže otvaranjem novih prodavnica na potpuno novim lokacijama, u mestima, u kojima do sada nije bila prisutna.

Tako je juče otvorena nova, 194. po redu, radnja kompanije Univerexport u Kovinu, na adresi JNA 6.

Novootvoreni objekat u Kovinu prostire se na 440 kvadratnih metara prodajne površine, raspolaže sa 5 000 artikala raznovrsnih proizvoda za svakodnevne potrebe kupaca i zapošljava 12 novih radnika.

Nova Univerexport radnja raspolaže odeljenjem pekare, sa uvek svežim pecivima, odeljenjem delikatesa, mini delikatesa, mlečnih proizvoda, voća i povrća, hlađenih napitaka... Univerexport je u širok asortiman artikala uvrstio i domaće proizvode iz sopstvene proizvodnje - to su organski proizvodi, pod brendom Organa, kao i Bačka mesni delikatesi i sveže meso koje nikada nije zamrzavano. Širinu ponude upotpunjuju i Univerexport robne marke: Baš Baš, Naše najbolje i Daj Daj.

Na dan otvaranja priređena su mnoga iznenađenja za sve kupce. Pripremljeni su pokloni za prvih 200 kupaca u vidu poklon paketa i cegera, kao i gratis kupovina za svakog 50. potrošača, kao i posebna akcija koja važi samo u novootvorenom Univeru od 9. do 22. novembra.

Nova prodavnica kompanije Univerexport u Kovinu na adresi JNA 6, biće otvorena svakog dana od ponedeljka do nedelje od 7 do 21 časova.