McDonald's - Ava Shopping Park

Vesti iz trgovine

Otvoren je novi McDonald’s restoran u Beogradu, sa Drive-In kao i terminalima za poručivanje.

Tačnije, novi McDonald’s restoran, 33. po redu u Srbiji, a 23. po redu u Beogradu, otvoren je u Ava Shopping parku.

McDonald’s restoran u „AVA Shopping Parku“ poseduje McCafe, Drive-In, kao i digitalni menu board i terminale za poručivanje – self order kioske. Na tri kioska u restoranu, sa 6 pozicija, gosti mogu samostalno, koristeći ekran osetljiv na dodir, da odaberu željene proizvode, poruče ih i plate karticom na samom terminalu, ili gotovinom na posebnoj kasi. Restoran će imati 84 sedećih mesta u samom restoranu i 92 mesta u bašti.

McDonalds restoran unutrasnjostUnutrašnjost McDonald's restorana u Ava Shopping parku

Tim povodom Anđelka Đurić, direktorka kompanije McDonald’s u Srbiji, je izjavila: „U godini kada slavimo veliki jubilej, 35 godina rada u Srbiji, nastavljamo da širimo poslovanje i mrežu naših restorana. U ovaj restoran smo uložili više od milion i po evra, zaposlili nove kolege i na taj način pokazujemo našu opredeljenost da budemo stabilan oslonac zajednici u kojoj poslujemo. Naš plan je da i u ovoj, ali i narednim godinama nastavimo sa otvaranjem novih restorana, kao i sa našom posvećenošću kvalitetu, inovacijama i brizi za zajednicu“.

mcdonalds restoran driveinMcDonald's restoran u Ava Shopping parku

Radno vreme novootvorenog McDonald’s restorana biće svakog dana od ponedeljka do nedelje od 8 do 22 časa, a Drive-In će raditi non-stop od 00 do 24h.

 

{jathumbnail off images="https://cdn.optipic.io/site-105535/vesti-trgovinaimages/slike8/McDonalds-restoran-unutrasnjost.jpg,images/slike8/mcdonalds-restoran-drivein.jpg"}