JYSK Nova Pazova

Vesti iz trgovine

Kompanija Jysk nastavlja ekspanziju na srpskom tržištu otvaranjem nove prodavnice na 1.000 kvadradnih metara.

Jysk Nova PazovaKako se navodi u saopštenju kompanije, dolaskom u Novu Pazovu kupci će imati priliku da iskuse nov i inspirativniji način kupovine u novoj prodavnici. Novi objekat je urađen prema novom skadinavskom konceptu 3.0.

Otvaranjem još jedne prodavnice u Srbiji, Jysk je uručio i donaciju vrtiću Bubamara. Tim povodom Ivan Vančić, regionalni vođa u kompaniji je izjavio: “Svesni odgovornosti koju imamo, kao kompanija uvek nastojimo da pomognemo onima kojima je to najpotrebnije. Dolaskom u Novu Pazovu, pored otvaranja novih radnih mesta, želimo da doprinesemo lokalnoj zajednici i poboljšamo uslove boravka dece i ostalih korisnika u vrtiću i ulepšamo njihove dane“, istakao je Vančić.

Jysk srednjaDonacija vrtiću Bubamara

Nova Jysk prodavnica otvara svoja vrata 23. marta na adresi Vojački put 1a. Kompanija će zaposliti i pet novih radnika.

Osnivač JYSKa, Lars Larsen, otvorio je prvu JYSK prodavnicu u Danskoj 1979. godine. Danas JYSK ima 30.000 zaposlenih. JYSK je deo grupacije Lars Larsen Group u porodičnom vlasništvu sa ukupnim prometom od 5,869 milijardi evra u finansijskoj godini 2021/22 dok je JYSK u finansijskoj godini 2021./22. ostvario promet od 4.87 milijardi evra.