Delez Srbija nastavlja sa otvaranjem Mega Maxi hipermarketa

Tempo naslovna

Kompanija Delez Srbija nastavlja sa unapređenjem i modernizacijom postojećih objekata, pa tako od sada Tempo na Vilinim Vodama u novom ruhu očekuje svoje kupce.

Na dobro poznatoj adresi Viline Vode bb, beogradski Tempo hipermarket dočekao je kupce u novom, unapređenom enterijeru i pod novim imenom – Mega Maxi, donoseći još bolje iskustvo povoljne i kvalitetne nabavke za celu porodicu.

Uz prepoznatljive Tempo cene i dodatne popuste koji doprinose uštedi kućnog budžeta, kupci u ovom hipermarketu mogu uživati u širokoj ponudi kvalitetnih artikala. Raspoređena na više od 5000m2, bogato opremljena odeljenja sezonskih artikala, bebi proizvoda, kućne hemije, alkoholnih i bezalkoholnih pića, proizvoda za ličnu higijenu, doprinose potpunom komforu pri nabavci.

Tempo PijacaTempo pijaca Viline Vode

U ovom centru mega popusta potrošačima su na raspolaganju i odeljenja pijace, delikatesa, mesare, ribarnice i pekare koja nude raznovrsnu ponudu kvalitetnih i svežih namirnica. Više od 80 zaposlenih doprinosi vrhunskoj usluzi, a za kompletnu udobnost prilikom kupovine, kupcima se na raspolaganju nalazi i veliki parking ispred hipermarketa.

Tempo radnjaTempo Viline Vode kao Mega Maxi

Stalnim unapređenjem i modernizacijom maloprodajnog lanca, kompanija Delez Srbija kontinuirano podiže iskustvo nabavke na još viši nivo, a kupcima širom Srbije donosi ponudu i uslugu vrhunskog kvaliteta.

Tempo pekaraTempo pekara Viline Vode