Vesti iz trgovine

Kompanija Delez Srbija otvorila je u februaru tri nova MAXI supermarketa i to u Vršcu, Beogradu i na Zlatiboru.

Maxi direkcijaKako bi proverena i kvalitetna nabavka bila još dostupnija građanima širom zemlje, kompanija Delez Srbija kontinuirano ulaže u širenje maloprodajne mreže.

Tako su u toku februara otvorena tri nova Maxi supermarketa, pa su nova, moderno uređena mesta za kupovinu dobili meštani Zlatibora, Vršca i beogradske opštine Barajevo.

Smešten u ulici Andrije Jevremovića bb, treći po redu Maxi supermarket na Zlatiboru početkom meseca svečano je otvorio svoja vrata svim meštanima i posetiocima ovog mnogima omiljenog izletišta.

Maxi Vršac pijacaMaxi Vršac - pijaca

Raznovrsna ponuda kvalitetnih proizvoda, sa posebnim fokusom na bogat izbor svežeg voća i povrća Maxi pijace, dostupna je na novim lokacijama i građanima Vršca, na adresi Zelena pijaca 15, ali i stanovnicima Barajeva u Svetosavskoj ulici 53. Uz prepoznatljivu ponudu i ugodan ambijent, prijatnom iskustvu kupovine u novim prodavnicama doprinosi i ljubazno osoblje koje svakodnevno stoji na raspolaganju svojim komšijama.

Maxi Barajevo pekaraMaxi Barajevo - pekara

Uz stalno širenje trgovinske mreže, kompanija Delez Srbija neprekidnim ulaganjima u kvalitet svih segmenata maloprodaje kontinuirano podiže iskustvo nabavke na još viši nivo.