Gomex i u novoj godini nastavio sa širenjem maloprodajne mreže

Gomex Mataruska Banja

U januaru nove 2023. godine Gomex je nastavio sa ekspanzijom otvaranjem dve nove prodavnice.

Prva prodavnica u novoj godini otvorena je 13. januara u Ivanovu, na području opštine Pančevo. Nova prodavnica prostire se na 170 kvadratnih metara prodajne površine i raspolaže asortimanom od oko 3500 svakodnevno potrebnih artikala. Novootvoreni market u Ivanovu nalazi se na adresi Borisa Kidriča 22 i zapošljava 6 novih radnika.
Radno vreme novog Gomex marketa je od ponedeljka do petka od 7:00 do 20:45, kao i nedeljom od 7:00 do 13:00 časova.

Druga Gomex prodavnica otvorena je 20. januara u Mataruškoj Banji. Objekat se prostire na 300 kvadratnih metara prodajne površine i raspolaže asortimanom od oko 5000 artikala. Kupce na ovoj lokaciji očekuje prostran i prijatan enterijer, kao i kvalitetna i profesionalna usluga za koju se brine 11 novozaposlenih radnika. Nova Gomex prodavnica se nalazi na adresi Žička BB a radno vreme je od ponedeljka do subote od 07 do 21 časova i nedeljom od 07 do 13 časova.

Gomex Ivanovo

Gomex market Ivanovo

Na dan otvaranja obe Gomexove prodavnice kupcima je predstavljena Gomex aplikacija, kao i Smart kuponi koji se (putem aplikacije) dobijaju nakon svake kupovine u vrednosti većoj od 1000 dinara. Smart kuponi su personalizovani i to znači da se uz njih veoma često ostvaruju popusti baš na one artikle koji se redovno kupuju. Svako ko instalira aplikaciju dobija kupon dobrodošlice sa 15% popusta na celokupan iznos računa.