Vesti iz trgovine

Luna i Lady BModna kuća Luna je u novu godinu ušla bogatija za novog poslovnog partnera.

Ugovor o poslovnoj saradnji potpisale su direktorka i vlasnica Modne kuće Luna, Biljana Jovanović, i estradna zvezda Lepa Brena, kao vlasnica kompanije Lady B. Promocija povodom početka novog poslovnog projekta organizovana je u tržnom centru Galerija u Luna koncept radnji, uz prisustvo mnogobrojnih medija.

Na promociji prvo je govorio gospodin Slobodan Boba Živojinović: "Lady B kompanija je za kratko vreme postala lider u prodaji čarapa. Shvativši u kom pravcu idemo, tražili smo partnere sa kojima bismo mogli da sarađujemo. Zajednička vizija i energija povezali su nas sa gospođom Biljanom i njenom kompanijom. Ovom prilikom želim još jednom da joj  se zahvalim na velikoj podršci. Nadam se da će brend Lady B biti samo još jedna odskočna daska u daljem uspehu i rastu Modne kuće Luna."

Svoje veliko zadovoljstvo povodom zajedničke saradnje iskazala je i Lepa Brena: "Nama trebaju strateški partneri, osobe koje su uspešne u svom poslu. Velika želja mi je bila da sarađujemo sa damama i onima koji se bave ženskom lepotom. Drago mi je da su nam se putevi spojili sa gospođom Biljanom koja ima veliko radno i profesionalno iskustvo. 30 godina poslovanja je siguran znak da je neko uspešan i prepoznat od strane dama kada je u pitanju kvalitetna ženska garderoba. Veoma mi je drago da će asortiman Lady B čarapa biti pozicioniran u svim Luna maloprodajnim objektima kao i na Luna web shop-u. Sve dame koje biraju elegantan stil odevanja sada mogu da kompletiraju outfit. Kvalitet je prepoznao kvalitet zbog čega verujem da će saradnja brendova Luna i Lady B biti veoma uspešna."

Luna i Lady B srednjaBiljana Jovanović i Lepa Brena

Direktorka i vlasnica Modne kuće Luna, Biljana Jovanović, istakla je da su brendovi povezani istim vrednostima kao što su orijentisanost ka vrhunskom kvalitetu, eleganciji i ženstvenosti i tim povodom izjavila: "Glavni cilj Modne kuće Luna je da kreiramo modele koji prate duh i ritam savremene žene, njen senzibilitet i potrebe zbog čega nam je saradnja sa kompanijom Lady B jako važna - od sada dame na jednom mestu mogu da pronađu sve potrebne dodatke i budu savršeno stilizovane u svakom trenutku."

O kompaniji:

Modna kuća Luna je nastala 1990. godine u Požarevcu, vođena željom dve dame – majke i ćerke – da stvore brend namenjen ženama koje su sigurne u sebe, svesne svojih kvaliteta, koje svoju ženstvenost ne kriju, već u njoj uživaju! Danas, posle tri decenije uspešnog poslovanja, slobodno možemo reći da je Luna jedan od lidera u tekstilnoj industriji Srbije i kompanija koja je razvila stabilan poslovni sistem sa preko 180 zaposlenih, sa tehnološki opremljenim proizvodnim pogonom površine 3000 m2 i lancem sopstvenih concept stores i franšiza.