Delez Srbija svečano otvorila jubilarnu 500 prodavnicu

Maxi Borča

Trgovinski lanac Delez Srbija svečano je proslavio rodjendan i jubilarnu 500 prodavnicu, otvaranjem modernog supermarketa Maxi na Zrenjaninskom putu bb, u beogradskom naselju Borča.

Uz brojne poklone i promotivne akcije organizovane za potrošače, trgovinski lanac je odlučio da uspeh podeli i sa svojim zaposlenima kojima su isplaćene jubilarne nagrade ovim povodom. Kompanija je širenje svoje maloprodajne mreže obeležila i pružanjem podrške Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (Nurdor) donacijom od 500.000 dinara.

Osim meštana Borče, danas su u svom komšiluku nove prodavnice dobili i stanovnici opštine Novi Beograd kao i građani Pančeva. Nova Shop&Go radnja svečano je otvorena na adresi Španskih Boraca 75, dok je kupcima u Pančevu proverena i kvalitetna nabavka sada dostupna u novom Maxi supermarketu na adresi Vojvode Radomira Putnika 8.

„Na dan kada Maxi proslavlja dvadeset i drugi rođendan otvaramo i našu 500. prodavnicu, opremljenu i uređenu po najvišim standardima. Veoma nas raduje što širenjem maloprodajne mreže dolazimo do velikog broja ljudi kojima smo u prilici da ponudimo širok asortiman svežih i kvalitetnih proizvoda. Posvećeni smo saradnji sa domaćim dobavljačima i zajedno sa njima ostajemo dosledni našoj misiji da kupcima omogućavamo dobru hranu, uštedu vremena i bolji život svakog dana. Današnji jubilej je lepa prilika da se još jednom zahvalimo svim našim partnerima i kolegama na podršci i predanom radu“, rekao je na otvaranju Jan-Vilem Dokhejr, generalni direktor Delez Srbija.

Maxi - uručivanje čeka donacije NURDORMaxi - uručivanje čeka donacije Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (Nurdor)

Veliku zahvalnost kompanija Delez ima prema svojim kupcima, zbog kojih nastoji da im svakodnevno bude na usluzi i da opravdava poverenje koje joj oni ukazuju već dve decenije unazad. Iz tog razloga svim potrošačima u novootvorenoj prodavnici je na ovaj dan obezbeđen popust od 10 odsto na celokupan asortiman.

Posetioci su u toku celog dana, kako i priliči svakoj proslavi, mogli da uživaju u poslasticama, dok su najmlađi gosti u popodnevnim časovima upijali čarolije koje im je priredio balondžija. Na samom ulazu u radnju postavljene su i puzzle, sastavljene od 500 pojedinačnih komada, pa je 500 posetilaca imalo priliku da izvlači svoju puzzlu i menja je za šolju sa Maxi inspiracijom.