Otvoren prvi IKEA Studio za planiranje u Srbiji

Ikea Studio

IKEA je otvorila svoj prvi Studio za planiranje u Srbiji koji će kupcima pomoći da pronađu inspiraciju za uređenje doma.

IKEA Srbija otvorila je svoj prvi Studio za planiranje u našoj zemlji, sa ciljem da svoje proizvode i usluge učini još bližim i dostupnijim što većem broju ljudi. IKEA inspiracija i rešenja za uređenje doma od danas se mogu pronaći i na Novom Beogradu, u okviru Roda MEGA centra, u ulici Đorđa Stanojevića 35.

IKEA Studio za planiranje omogućiće kupcima da pronađu inspiraciju za uređenje doma, kao i da uz stručnu pomoć IKEA savetnika, dizajniraju svoju kuhinju, isplaniraju garderober i dobiju savet za opremanje bilo koje prostorije. Posetioci će u IKEA Studiju moći da vide izložene kuhinje i garderobere, kao mali primer mnogobrojnih modularnih rešenja koje IKEA Srbija ima u ponudi. Ovde mogu i da poruče čitav IKEA asortiman koji je dostupan na našem tržištu.

„Pored naše robne kuće, koja je omiljeni prostor za inspiraciju IKEA idejama i dizajnom, želimo da donesemo isto IKEA iskustvo i na druga mesta susreta sa kupcima – našu onlajn prodavnicu, društvene mreže, lokacije za preuzimanje koje imamo širom Srbije, a od danas i u Studio za planiranje na Novom Beogradu. IKEA u svom asortimanu ima preko 9.000 proizvoda koji pružaju brojne mogućnosti za uređenje prostora, a verujemo da će usluge i ponuda u Studiju pomoći našim kupcima da odaberu najbolja moguća rešenja koja su prilagođena baš onome što oni žele u svom domu.“, izjavio je Strahinja Urošević, direktor tržišta u IKEA Srbija.

Radno vreme studija je od ponedeljka do nedelje, od 10 do 22 h. Termini za planiranje se zakazuju. Konsultantske usluge u IKEA Studiju za planiranje se ne naplaćuju.